True
sdafdf
Mirka veneenhoitotuotteet
Kotimainen laadukas kiillotusjärjestelmä

Mirka veneenkiillotusjärjestelmä

Mirka on mailman johtava hiontatuotteisiin ja kiillotusaineisiin keskittynyt yritys. Sen tuotteita käytetään maailmanlaajuisesti teollisuudessa, niin huonekaluteollisuuden, kuin ajoneuvo ja veneteollisuuden puolella. Mirkan kehittämä kiillotusjärjestelmä on alallaan yksinkertaisesti mailman paras. Sillä saat kiiltämään niin auton, kuin veneenkin pinnan, kuin uutena. Mirkan tuotteet toimi yhtä hyvin kuluttajilla, kuin ammattilaistenkin käytössä. Niillä et vain yksinkertaisesti voi epäonnistua, kun seuraat vain rauhallisesti ohjeita ja etenet maltilla vaihe vaiheelta eteenpäin. 

Mitä tarvitset?


Huomioi, että mirkalla on tarjolla valmiita veneen kiillotuspaketteja isoille ja pienille veneille, joissa on jo usein sopiva määrä tuotteita valmiina kiillotusta varten. 

Sitten vain työn touhuun. Kun alat töihin, varmista, että sinulla on aikaa tehdä koko aloittamasi alue alusta loppuun valmiiksi. Jos jätät hiotun pinnan auki ja vahaamatta etenkin ulko-olosuhteissa, voi veneen pintaan ehtiä ennen vauhausta tulemaan likaa. Huolehdi myöskin, että työskentelylämpötila on yli 5, mielummin yli 10 astetta. 

Vaihe 1. Pesu

Pese vene huolellisesti kaikesta liasta, hiekasta pölystä ym. sopivalla pesuaineella. Tällä säästät aikaa veneen kiillotuksessa ja myöskin säästät Abralon hiontakiekkoja. Lika tarttuu hiontakiekkoon ja täyttää sen nopeammin, kuin olisi tarpeen. 

Vaihe 2. suojaus

Kiillotus on sotkuista puuhaa ja vaha ja rapa lentää joka puolelle. Suojaa huolellisesti arat alueet, vahalta ja roiskeilta. 

Vaihe 3. Hionta Abralon kiekoilla

Kiinnitä Abralon kiekko 2000 epäkeskokoneeseen ja sumuta sumupullolla hieman puhdasta vettä kiekkoon. Lähde tasaisin pyörivin liikkein etenemään veneen kylkeä järjestelmällisesti, huolehtien, etttä pinta on kostea ja hiomajäljestä jää hieman kuplia ja hiomajätettä jälkeen. Pyyhi tarvittaessa välillä puhtaaksi ja tarkasta, että pinnasta tulee tasainen ja hieman matta. Älä jää hinkkaamaan yhtä kohtaa ja ole varovainen kulmien kanssa. Kone kyllä leikkaa kulman helposti myös puhki. Etene hankalat paikat käsin hiomalla. Kun olet käynyt haluamasi alueen läpi, jatka hiontaa numeron 4000 kiekoilla. Etene sopivina palasina ja vaiheina eteenpäin. Merkkaa vaikka vyöhykkeet teipin palalla, mitä olet käynyt ja mitä on käymättä. Tässä vaiheessa kevyt Mirka Deros epäkeskohiomakone pääsee oikeuksiinsa. 

Vaihe 4. Kiillotus lampaanvillalla

Ota kiillotuskone ja laita siihen matalat kierrokset, noin 800-1000 kierrosta. Laita laikaksi lampaanvillalaikka ja laita laikkaan kolme tippaa Mirka Polarshine 10 kiillotusvahaa. Levitä vaha ensin veneen kyljelle ennen koneen käunnistämistä painelemalla laikkaa veneen kylkeen kiinni. Lähde tämän jälkeen etenemään kylkeä tasaisella kahdeksikon radalla, pitäen huolen, että vaha ei pala kiinni veneen kylkeen. Jatka tällä keinoin koko hiomasi alue. Tarkkaile välillä pintaa ja huolehdi, että kylkeen ei jää ns. vapaapäiviä. Pyyhi runko ja tarkasta, että olet käynyt koko alueen huolellisesti läpi. 

Vaihe 5. Kiillotus vaahtomuovilaikalla. 

Jatka kiillotusta Mirka Polarshine 3:lla ja vaahtomuovisella vohvelilaikalla täsmälleen samalla tyylillä kuin aikaisemminkin. Muutama piste vahaa tallaan, levitys ja kasin muotoista rataa edeten veneen yli. 

Vaihe 6. Loppukiilotus ja vahaus. 

Viimeistele pinta Mirka polarshine mikrokuituliinalla ja Nano wax vahalla. Ruiskuta vahaa puhtaalle pinnalle ja kiillota se mikrokuituliinalla. 


 
 

Mirka veneenhoitotuotteet
Oy Esco Ab, Mika Vanhala 7 kesäkuuta, 2023
Kirjaudu sisään jättääksesi kommentin
sdafdf
Litiumakkujen asennus lyijyakkujen tilalle
Miten homma tapahtuu käytännössä

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.